dissabte, 30 de gener del 2010

dimecres, 27 de gener del 2010

CF Ulldecona 1 - 6 Sta Bàrbara

Per Juanjo Serrano.
El passat dissabte 23 de gener, l’equip infantil es va enfrontar al Santa Bàrbara líder de la categoria. El resultat final de l’enfrontament va ser negatiu per als nostres interessos 1 a 6 però vam guanyar en el més important.Intentar jugar bé a futbol que és el que ens interessa a tots, entrenadors, jugadors, pares i aficionats en general.
Com diu en Laureano Ruiz: ¨ GUANYAR ÉS IMPORTANT, PERÒ NO ÉS EL MÉS IMPORTANT ¨ , quina frase més interessant.
Parlem del partit, el partit va començar mal per a nosaltres ja que als 30 segons ens feien el 0-1 i al descans el resultat era de 0-5Mentres que el Santa Bàrbara feia un joc directe (també val) els nostres joves jugadors trenaven bones jugades, es passaven la pilota, es desmarcaven i tractaven de plasmarles jugades d’estratègia entrenades durant la setmana.
La segona part va continuar amb la mateixa tònica, el Santa Bàrbara marcava el 0-6 i a la recta finalarribava el gol del nostre equip. QUIN GRAN GOL, l’estratègia entrenada donava els seus fruits i aconseguíem un golaç que per als entrenadors valia pels 6 que ens havien marcat(MIQUEL, LORENTE I TUDOR) sincronitzaven a la perfecció moviments, passades i tir a porteria per a marcar un gran gol i que ens donava l’empat a la segona part (1-1).
Hem de continuar així, entrenant amb ganes i segur que els joves ens donaran noves alegries, hem de millorar els aspectes defensius per a ser més sòlids i frenar el joc directeque realitzen la majoria dels equips als que ens enfrontem.
Per últim dir que els entrenadors estem molt contents del rendiment que donen tots els jugadors de l’equip. El proper diumenge 31 ens desplacem al camp anexe del Tortosa per enfrontar-nos al Ebre Escola, serà un partit complicat però hem de creure en que tots junts podem plantar cara 1-2-3-EQUIPO¡¡¡¡¡¡

dijous, 21 de gener del 2010

Sant Jaume 0 - 4 CF Ulldecona

Per Paco Roig:
Bon partit i bon resultat. El joc dels xiquets del nostre infantil va ser, en algunes fases del partit, molt vistós, ben trenat i efectiu.
La primera part va finalitzar amb un preocupant 0-1 ( gol de FERRÀN), però a la segona va anar tot molt rodat, i van arribar els altres 3 gols, primer FERRAN, desprès GUILLEM, i per últim el merescut gol de MIQUEL.
Cal destacar l’esforç i l’actitud de tots els nois, ja que van jugar tots els minuts sense "suplents" a la banqueta. ÀNIM I A SEGUIR ENTRENANT. 1,2,3,EQUIPO¡¡¡¡¡¡

dimarts, 12 de gener del 2010

DERTUSA B 5 - 2 CF ULLDECONA

Per Paco Roig:
Bon partit en general. Molt de fred. Moltes ocasions de gol fallades.
Molt bona actitud. Arbitratge casero (de veritat). 2 penals en contra no discutibles ( 1 parat per Albert ). 1 penal clar a favor que únicament no va veure l'arbi.Cada dia es nota més el treball de JUANJO I CARLOS. Els gols els van marcar FERRAN I VIVES.
Seguiu treballant, entrenant i ... estudiant...1,2,3,EQUIPO!!!!