dissabte, 27 de novembre del 2010

Jesus i Maria 3 - 2 CF Ulldecona

PER DAVID SÁEZ

Partit molt complicat per a l’Ulldecona, que va remuntar una vegada més un marcador advers. L’equip local transformava 2 gols al primer quart aprofitant una errada en defensa en el primer gol i un contracop al segon. Al segon quart l’Ulldecona va tancar a l’equip local al seu camp i va començar l’assajament per arribar al descans perdent només d’un gol, encara que el àrbitre va evitar l’empat en no xiular un penal clamorós sobre Sergi. A la segona part la mateixa tònica que al segon quart de domini visitant, però aquesta vegada si que es va traduir en gols. Lluc, Carlos i Sergi van ser els realitzadors de l’Ulldecona.


dissabte, 20 de novembre del 2010

Ulldecona 2 - 1 Ametlla de mar

PER DAVID SÁEZ

Partit molt complicat per als locals, que es van trobar un rival molt ben plantat, tot i no disposar de moltes ocasions va mostrar-se molt ordenat. Tot i així, l’equip local va tenir les millors ocasions del partit, però va perdonar i va ser en l’únic error en defensa quan els visitants s’avançaven al marcador. L’Ulldecona no va perdre la cara al partit i a mitjan del tercer quart Sergi establia l’empat i a mitjans de l’últim quart Carlos de falta establia el 2-1 definitiu.

dimarts, 16 de novembre del 2010

Olimpic Mora 2 - Ulldecona 5

PER DAVID SÁEZ

Bon partit de l’Ulldecona com a visitants, que tot i les complicacions inicials, va acabar imposant la seva superioritat amb una golejada fruit de les bones ocasions de les que va disposar, donant una bona sensació entre els allí assistents. Carlos amb 3, Pepo i Franc amb 1 cadascun van ser els golejadors de l’equip.

dilluns, 15 de novembre del 2010

CF Ulldecona 4 - 1 L'Ampolla

COMENTARI PER DAVID SÁEZ

Mal partit dels locals, que tot i la victòria van tenir que remuntar el gol inicial dels visitants poc abans del descans. Fins a la segona part gairebé no s’havia arribat amb perill al marc rival i no va ser fins poc abans del descans quan es va aconseguir l’empat. A la segona part es van perdre menys pilotes i es van crear més ocasions i van arribar els gols. Franc amb 2, i Miquel i Vives amb 1 cadascun van ser els autors.